Becoming Uchi Deshi

In april/ mei 2022 ga ik als Uchi Deshi (inwonend en full-time student) Aikido bestuderen bij Kayla Feder Sensei (7e Dan), Aikido of Berkeley. Ik ben ontzettend benieuwd naar deze ervaring en hoe ik het fysiek en mentaal ga ervaren. Toen ik in 2015 begon met Aikido vond ik het direct leuk en heel interessant, maar ik twijfelde of ik het fysiek wel aan kon. Ik was herstellende van een burn-out en had last van chronische vermoeidheid en vage fysieke pijntjes. Destijds begon ik rustig met één training per week, toen 2x per week en al vrij snel daagde ik mijzelf meer uit. Het was soms een strijd tussen lichaam en geest, maar ik wist dat deze vorm van beweging en mentale uitdaging goed bij mij paste.

 

Nu zijn we jaren verder en voel ik mij fysiek en mentaal veel sterker! Ook durf ik steeds meer te vertrouwen op mijzelf en de keuzes die ik maak in het dagelijks leven. Niets komt zomaar op je pad en intuïtief heb ik gekozen om het Uchi Deshi programma bij Kayla Feder Sensei te gaan volgen.

 

Volg mijn avonturen

 

Wil je mijn avonturen gaan volgen? In de onderstaande video neem ik je mee op pre-avontuur “Becoming Uchi Deshi”. Tijdens mijn verblijf bij Aikido of Berkeley deel ik foto, video en blog content op mijn social media kanalen. Je kunt mij volgen op:

 

Gerelateerde berichten

Naar Blog →

Contactformulier