Skip to main content

Aikido op een festival? Ja! Er werden mensen gezocht ‘die iets heel goed kunnen’ en daarover een workshop wilden geven op Down the Rabbit Hole, het zusje van Lowlands. Ik heb een enorme drive om Aikido meer zichtbaarheid te geven. Dit was mijn kans!

Binnen 5 minuten had ik de inzending ingevuld en verzonden. Daarna heb ik mijn Sensei (leraar) pas ingelicht. Desnoods deed ik de workshop alleen, ik zag het helemaal zitten. Gelukkig was hij ook enthousiast. Na een week, een paar dagen voor het festival, kreeg ik een telefoontje dat we mochten komen!

 

Aikido op een muziekfestival, past dat wel? Het festival kwam langzaam op gang op het moment van onze workshop. De sfeer was goed! Ik was verrast door het enthousiasme van mensen die deelnamen aan de workshop. De één verwachtte meer een ‘harde’ vechtkunst en de ander vond het leuk om te ervaren. Een aantal deelnemers hadden in het verleden Aikido beoefend en raakten door de workshop opnieuw enthousiast om te gaan starten. Mijn doel was om Aikido meer zichtbaarheid te geven én dat is gelukt!

Close Menu

Leuk dat je mijn blog bezoekt!

Floor is een enthousiaste Aikidoka die blogt over haar Aikido journey/ persoonlijke ervaring met Aikido, zowel op als buiten de mat.