Crowdfunding – Help Floor on the road

 

[Update 15 november 2021]

 

De crowdfunding voor de ontwikkeling en groei van I am Aikidoka heeft al een heel mooi bedrag bereikt. Ik wil jullie daarvoor ontzettend bedanken! Het voelt fijn dat er mensen zijn die vertrouwen hebben in mij én in mijn passie-onderneming. Toch wil ik realistisch zijn: er is nog een lange weg te gaan. Met de kennis die ik heb opgedaan vanuit mijn investering in de crowdfunding tot nu toe, ga ik het doelbedrag niet halen. Dat betekent dat ik voorlopig geen (camper)bus kan aanschaffen, soms krijgt een ingeslagen pad een andere richting. Daarom wil ik Plan B met jullie delen.

 

Wat is Plan B? De donaties worden gebruikt voor een documentatie project en mijn persoonlijke ontwikkeling als mens, Aikidoka en leraar. Ik zal voor een periode van vijf weken een intensieve training gaan volgen bij Kayla Feder Sensei in Californië, USA. Het trainingsprogramma heeft de Japanse benaming ‘Uchi Deshi’. Uchi Deshi betekent dat je een inwonend student bent die in een dojo leeft en full-time Aikido traint. Daarnaast heb je een aantal verantwoordelijkheden naar de dojo/ community en de Sensei toe. Kayla Sensei heeft een holistische visie op Aikido, dat past bij mijn visie en ze heeft veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van mensen.

 

Het project houdt in dat ik mijn ervaringen van het Uchi Deshi-programma documenteer met blog, foto en video content. Ik ga dus een ‘mini documentaire’ maken!

 

Hoe draagt Plan B bij aan de groei & ontwikkeling van I am Aikidoka? Een persoonlijk verhaal, gecombineerd met marketing betekent meer zichtbaarheid, meer zichtbaarheid betekent potentieel meer aanmeldingen. Door deze unieke ervaring – en niet zomaar een ervaring – maak ik impact en kan ik de deelnemers van I am Aikidoka – Personal Aikido Training veel meer ervaringsdeskundigheid bieden.

De crowdfunding zoals opgezet blijft gewoon bestaan, je kunt dus nog steeds doneren voor de bus(camper) en de reis naar Amerika.

 

Gerelateerde berichten

Naar Blog →

Contactformulier