Geslaagd voor Martial Arts leraar

Zaterdag 11 september ben ik (en andere kandidaten) geslaagd voor mijn Martial Arts / aikido leraren examen bij Aikido bond Nederland. Iedere kandidaat gaf een 30-minuten les aan een groep studenten a.d.h.v. een voorbereid lesplan. Ik was erg zenuwachtig, maar op het moment dat ik de mat op liep voelde ik rust en vertrouwen. Dat voelde als een bevestiging dat ik hier moest zijn. Je maakt je geen zorgen over de toekomst of het verleden, je bent in het moment. Een volgende keer hoef ik dus niet meer zenuwachtig te zijn. 😉

 

lma2-aikido-nederland
Floor Hannewijk (2e rij rechts) geslaagd voor leraar Martial Arts diploma

 

Het waren een aantal leerzame en leuke opleidingsweekenden met een toegewijde groep mede-studenten. In de opleiding hebben we (praktijk) kennis opgedaan over de geschiedenis van Aikido, jeugd Aikido, Didactiek, Sport EHBO, blessurepreventie, Kyu-graden en kyu examens afnemen. Natuurlijk hebben we ook verschillende lessen gedraaid en geoefend met het lesplan.

 

Ben je benieuwd geworden naar Aikido? Stuur mij een berichtje voor een proefles individueel Personal Aikido Training!

Of liever les van mij in een groep? Kijk dan even bij Aikido Stichting Arnhem.

 

Gerelateerde berichten

Naar Blog →

Contactformulier