Hoe ziet Personal Aikido Training eruit?

Twijfel je nog om te starten met Personal Aikido Training, omdat je denkt dat je het niet kunt of om een andere reden? Iedereen kan Aikido leren en we trainen altijd in een tempo dat bij jou past. Op deze pagina heb je misschien gelezen wat Personal Aikido Training precies is, maar hoe ziet zo’n Aikido-training eruit?

 

In de onderstaande video’s zie je een impressie van de Personal Aikido Training. Bij warmere temperaturen (boven 15C) trainen we buiten in de natuur op de tatami (mat). In de herfst/ wintermaanden trainen we vooral binnen in een gymzaal, óf indien gewenst buiten zonder tatami.

 

Hoe ziet Aikido-training (1:1) eruit

 

Lekker buiten trainen in de natuur op een najaarsochtend in September! Ik sleep met veel plezier in de zomermaanden mijn “Pop-up dojo” mee de natuur in. In deze video leert een beginnende Aikidoka de 7-tellen Jo Kata met een houten stok (Jo). In Aikido zijn solo- en partneroefeningen met houten wapens een onderdeel van het beoefenen van de krijgskunst. Met wapenwerk oefen je belangrijke principes zoals o.a. ontspanning, houding, verplaatsing en mindful zijn.

 

 

Mim is een beginnende Aikidoka en kwam helemaal uit Friesland om haar Aikido-vaardigheden bij mij te verdiepen. Ze leerde haar voorwaartse rol verbeteren en we gingen wat dieper in op principes van Aikido-technieken. Wat een leuke training!

 

Aanmelden voor een proefles

Gerelateerde berichten

Naar Blog →

Contactformulier