Info

Laten we samen gaan trainen!

Wil jij je aanmelden voor Personal Aikido Training of DoWalk? Heb je een samenwerking voor ogen of een leuke tip?

 

Mail je vraag & contactgegevens naar info@iamaikidoka.com of via het onderstaande contactformulier.  Mocht je na 3 dagen nog geen reactie hebben ontvangen? Check dan even of mijn e-mail in de spamfolder is belandt. 

 

Tarieven & locatie

I am Aikidoka is gevestigd in Arnhem. De Personal Aikido Training vindt in de wintermaanden binnen plaats, in sportzalen. Op warmere dagen (april t/m okt) trainen we in de buitenlucht in Arnhem Noord. Woon je buiten Arnhem? Het is bespreekbaar om elkaar halverwege te ontmoeten. Een training duurt 60 minuten. Bekijk de tarieven:

 

  • Personal Aikido Training (1:1) € 70,-
  • 5 lessen Personal Aikido Training (1:1) € 329,-
  • 10 lessen Personal Aikido Training (1:1) € 650,-
  • Proefles € 25,-
  • DoWalk (1:1) € 55,- / een combinatie van wandelen en Aikido in de natuur

 

De bovenstaande bedragen zijn inclusief btw. Je kunt de Personal Aikido Training ook deels betalen met het duurzame en lokale betaalmiddel Arnhems Hert of met Uniteds.

FAQ

 

Wat zijn de richtlijnen voor Personal Aikido Training en DoWalk m.b.t. het Coronavirus? 

I am Aikidoka volgt de richtlijnen op van het RIVM en NOC*NSF. Op dit moment zijn er geen maatregelen. Indien er maatregelen worden aangescherpt, dan gelden waarschijnlijk de onderstaande richtlijnen voor Personal Aikido Training:

 

Contactsporten, waaronder Aikido, mag individueel (een-op-een) beoefend worden, maar wel op 1,5 meter afstand. Je leert tijdelijk geen Aikido-technieken met contact. De training is vooral gericht op fysieke beweging en lichaamsbewustzijn: balans, houding, verplaatsing en ontspanning. We doen oefenvormen met een Jo (lange stok) en Bokken (houten zwaard). Vóór en na de training desinfecteren we onze handen, polsen en wapens. Indien gewenst dragen we een mondkapje, dit is niet verplicht.

 

Wat moet ik meenemen voor de lessen?

Je kunt deelnemen aan de lessen als je een afspraak hebt gemaakt. Qua kleding is het handig dat je er lekker en vrij in kunt bewegen. Sportkleding is over het algemeen prima of een Aikido-pak als je deze hebt. Voor buitentraining volstaat sportkleding of kleding waar jij je fijn in voelt.

 

Ik wil beginnen met Aikido. Is het geschikt voor mij?

Aikido is in principe geschikt voor iedereen. Jong en oud, man en vrouw. Ben jij herstellende van een burn-out, ervaar je stress of chronische pijn (fibromyalgie) en vermoeidheid? De training is actief, omdat we veel bewegen – maar altijd in een tempo en op een manier dat bij jou past.

 

Ik woon niet in Arnhem, kan de training op een andere locatie plaatsvinden?

Personal Aikido Training kan in overleg op een andere locatie plaatsvinden. We kunnen elkaar bijvoorbeeld halverwege ontmoeten in de natuur of als jij thuis voldoende ruimte hebt. De training kan in de wintermaanden ook gecombineerd worden met een natuurwandeling (DoWalk).

 

Is Personal Aikido Training ook mogelijk voor groepen? 

Groepen zijn alleen op aanvraag. We kunnen een (telefonische) afspraak maken om jouw wensen te bespreken. Of stuur een e-mail naar Floor en vraag naar de mogelijkheden.

 

Kan ik ook eenmalig een duo-workshop Aikido volgen samen met mijn kind/ partner/ vriend(in)? 

Jazeker! Je kunt samen een workshop Personal Aikido Training te volgen. Je maakt kennis met de basishouding, verplaatsing, rollen, valbreken en een leert een aantal Aikido basistechnieken. De kosten zijn € 75,00. Boek nu je Aikido workshop bij Floor, via e-mail.

 

 

Meld je aan voor Aikidoka blog updates in je mailbox!

Contactformulier