Info

Laten we samen gaan trainen!

Wil jij je aanmelden voor een proefles of direct voor 5 introductielessen? Heb je een samenwerking voor ogen of een leuke tip? Of wil je mijn expertise op het gebied van online communicatie inschakelen voor Concept & Content?

 

Mail je vraag & contactgegevens naar info@iamaikidoka.com of via het onderstaande contactformulier.  Mocht je na 3 dagen nog geen reactie hebben ontvangen? Check dan even of mijn e-mail in de spamfolder is belandt. 

 

Locatie

 

I am Aikidoka is gevestigd in Arnhem, maar heeft nog geen vaste Dojo (trainingsruimte). De Personal Aikido Training vindt in de wintermaanden plaats bij verschillende gymzalen in Arnhem Noord & Zuid. Op warmere dagen (15C+) trainen we voornamelijk buiten in de natuur.

 

Tarieven Personal Aikido Training

 

De eerste kennismaking met Personal Aikido Training is gratis.

  • Personal Aikido Training 1 uur (een op een) €45,-*
  • Personal Aikido Training 1 uur (5 introductie lessen) €200,-* nu tijdelijk € 125*,-


*De genoemde bedragen zijn excl btw.

 

FAQ

 

Wat zijn de richtlijnen voor Personal Aikido Training i.v.m. het Coronavirus (COVID-19)?

De Personal Aikido Training wordt vanaf 11 mei 2020 in aangepaste vorm aangeboden, vanwege de maatregelen omtrent het Coronavirus (COVID-19).

 

Om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen leer je op dit moment geen Aikido-technieken. De training richt zich op fysieke bewegingen, lichaamsbewustzijn, ontspanning en coaching. Je leert over Aikido basisprincipes die jou kunnen helpen bij jezelf te blijven in (crisis) situaties, zoals de coronatijd. We doen ook oefenvormen (Kata’s) met een Jo (lange stok). Heb je geen Jo? Je kunt een bezemsteel gebruiken!

 

Wat moet ik meenemen voor de (proef)les?
Je kunt deelnemen aan de (proef)les als je een afspraak hebt gemaakt. Qua kleding is het handig dat je er lekker in kunt bewegen. Sportkleding is over het algemeen prima of een Aikido pak als je deze hebt. Bij buitentraining dragen we geen Aikido pak, omdat de kleding vuil kan worden. 

 

Ik wil beginnen met Aikido. Is het geschikt voor mij?

Aikido is in principe geschikt voor iedereen. Jong en oud, man en vrouw. Ben jij herstellende van een burn-out, ervaar je stress of chronische vermoeidheid? De training is actief, omdat we veel bewegen – maar altijd in een tempo dat bij jou past. Twijfel je of Aikido geschikt is voor jou? Stuur mij een e-mail en/of probeer eerst een gratis proefles.

 

Is Personal Aikido Training ook mogelijk voor groepen? 

Dat is mogelijk voor kleine groepen (max. 8 personen) en alleen op aanvraag. We kunnen een (telefonische) afspraak maken om jouw wensen te bespreken.

 

Meld je aan voor Aikidoka blog updates in je mailbox!

Contactformulier