DoWalk: wandelen en Aikido

 

Nieuw bij I am Aikidoka: DoWalk, wandelen en Aikido-training in de natuur.

 

We worden ons steeds meer bewust dat een gezonde levensstijl belangrijk is, zeker in de afgelopen coronatijd. Het is voor iedereen een bewogen periode geweest. Door de corona-maatregelen heb ik destijds mijn trainingen vooral in de buitenlucht gegeven en in een aangepaste vorm. Wat ik heb ervaren bij mijn deelnemers, is dat ze het fijn vinden om in de natuur in beweging te zijn en iets nieuws te leren. Met DoWalk kan dat en je zorgt meteen goed voor je geestelijke en lichamelijke gezondheid.

 

“Create each day anew by clothing yourself with heaven and earth, bathing yourself with wisdom and love, and placing yourself in the heart of Mother Nature.” – Morihei Ueshiba

 

Wil jij je fysiek en mentaal fit(ter) voelen? Laat je verrassen door een wandeling in de natuur, gecombineerd met een Aikido-training, samen met Flooralle seizoenen van het jaar beschikbaar! DoWalk vermindert stress en het gevoel van eenzaamheid of depressieve gevoelens. Je ervaart dat niet je hoofd, maar jouw lichaam iets vertelt over jezelf.

Lees meer over DoWalk

Gerelateerde berichten

Naar Blog →

Contactformulier