DoWalk

Wil jij stress verlagen,

iets nieuws leren, meer bewegen

en fit(ter) worden? 

 

We worden ons steeds meer bewust dat een gezonde levensstijl belangrijk is, vooral nu in de coronatijd. Er is behoefte aan ontspanning, ons fit(ter) te voelen en gezondheidsklachten verminderen. Ben jij herstellende van een burn-out? Ervaar jij stress of heb je behoefte aan mentale rust? Ga wandelen in Arnhem met Floor en kies voor DoWalk.

 

Aikido en wandelen in Arnhem

DoWalk is een gecombineerd 1 op 1 programma van Personal Aikido Training & wandelen in Arnhem – alle seizoenen van het jaar beschikbaar! Tijdens de wandelingen met Floor, maak je kennis met de vreedzame Japanse krijgskunst en bewegingsleer Aikido. We doen vooral eenvoudige oefenvormen met een houten stok (Jo) en een zwaard (Bokken). Ook ervaar je een aantal principes van Aikido met fysiek contact (elkaar beetpakken). Heel leuk, leerzaam en goed voor fysieke en mentale balans. Je ervaart tijdens de trainingen dat niet je hoofd, maar jouw lichaam iets vertelt over jezelf.

Waarom DoWalk?

“Do” betekent in de krijgskunsten pad of weg. DoWalk zou je kunnen zien als het inslaan van een nieuwe weg. Misschien ben je daar juist aan toe, maar liever met iemand samen? Aikido & wandelen in de natuur vermindert o.a. stress, eenzame of depressieve gevoelens. Wandelen is ook goed voor je hart, bloedvaten, bloeddruk, cholesterol, botten en spieren, gewicht en geheugen; ze gaan er allemaal op vooruit. In Aikido werk je toe naar harmonie met jezelf en anderen. De combinatie van Aikido en wandelen is dus gezond voor geest & lichaam – voor iedereen! 

 

Tarieven & locatie DoWalk

De individuele wandelingen, gecombineerd met Aikido-training, vindt plaats in de omgeving van Arnhem. Woon je niet in de buurt van Arnhem? Het is mogelijk om elkaar ergens halverwege te ontmoeten.

 

  • DoWalk – € 55,- per wandeling
  • DoWalk – 3x strippenkaart: € 153,-
  • DoWalk – 5x strippenkaart: € 255,-

 

Aanmelden

 

 

 

“Create each day anew by clothing yourself with heaven and earth, bathing yourself with wisdom and love, and placing yourself in the heart of Mother Nature.”Morihei Ueshiba

 

floor-hannewijk-personal-trainer

Contactformulier